neděle 9. prosince 2018

Double z Chropyně

Dvojbitva v Chropyni byla důležitá, protože jsme se potřebovali odpíchnout do vod play-off. Ze sestavy bohužel odpadli Veseláč s Honzíkem, naštěstí máme letos široký kádr a s čerstvými dálničními známkami jsme kompletní zamířili do tradičně pošmourné Chropyně. Petra rázně zamítla mou taktiku do čtyřher, pak si to zas rozmyslela a pak si to rozmyslela ještě jednou a nasadili jsme na top dvojici Chropyně funky pár Tomáš-Libor, na dvojku jsem zamířil s Jirkou. Dopadlo to dle předzápasových kalkulací a máme to 1:1. Holky přidávají bod na 2:1, Tomáš vedle dostal klepec od Karla Brožíka - 2:2. V klidu vítězím, Libor vedle v klidu prohrává, 3:3. Bára nejdřív bez problému, pak to začlo drhnout a s Liborem se přetahují o titul "Nejkratší klír roku", naštěstí se včas probere a Petra s Jirkou nastupují za stavu, který nemají vůbec rádi. Mixéři však hrají s přehledem a máme první dnešní vítězství v kapse.

Dále tu máme Badmeny C. Z těch jsem měl značné obavy, prohání se jim tam nějaký rychlý mladík, naštěstí do Chropyně nedorazil. Pokud jsem se nepřeslechl tak hrál někde turnaj s Davidem Pokorným, který si tímto pro soupeře zákeřným počinem získal trochu kladných bodů, ovšem v tom moři tréninků, které s námi neměl, se to ztratí. Davide! Koukej zítra přijít! Nebo aspoň někdy...Před čtyřhrama Tomáš maluje čerta na zeď, ale ukazuje se, že to zase takoví zázraci nejsou a máme to opět 1:1. Soupeř je z kategorie zpovykaných hlučících týmů, trošku to připomíná legendárního Jiřího Krejčiříka, ale nenecháváme se rozhodit a v krátké době vítězí dívky a já - 3:1. Následující souboj jedniček místo badmintonu připomíná spíš přestřelku z divokého západu, míče bez zpomalení drajvově sviští (napřední část kurtu se pro jistotu vůbec nehraje) a westernovou vložku vyhrává Tomáš - první vítězství na postu jedničky, velká gratulace! Bára získává vítězný bod, takže ani nevadí, že Libor zase sám se sebou prohrál a mizíme do Brna vyzvednout mu tchyni k vlaku.

Dvě vítězství - díky všem, že jsme to zvládli a Petře za buchty (příště prosím bez hrozinek :)). Ovšem problémy stále stejné, nejen kluci to mají pořád krátký! Tak hybaj zítra na trenál. V lednu nás čekají Kunovice a Řečkovice.

Žádné komentáře: