sobota 5. října 2019

Nová sezóna je tu a s ní první bod!

Letošní sezóna v 5. lize JM oblasti bude hodně zábavná, vzhledem k tomu že bude padat 4-6 družstev se dá čekat lítý boj o pozice v základní části. A začal už dnes! Pořadateli jsme byli my, takže stejně jako loni jsme soupeře pozvali do Jehnic. Team byl posílen o Petra Haneka, který si tak odbyl premiéru v soutěži. Od soboty jsem upřímně nic nečekal, Kuklenská hrála loni finále a od Žraloků se očekával pořádný náklad.

Kuklenská C je sympatická tím, že přestože máme začátek sezóny, tak nemají narozdíl od jiných klubů potřebu ohýbat pravidla a vypomáhat si hráči z vyšších soutěží, takže palec nahoru za fair play. Z utkání si vzpomínám vítězný mix (kdy jsme naposledy začínali mixem, to si ani nepamatuju), vynikající debl Tomáše s Jirkou, zmrtýchvstání holek po prvním setu v deblu a tradičně bídné pánské singly. Ovšem k údivu všech v týmu jsme málem vyhráli, neskutečně houževnatá singlistka soupeře však byla proti a sebrala Báře třetí set a nám vítězství. Každopádně remíza je super, protože body jsem teda nečekal.

Ze Žraloků jsem měl hrůzu, nicměně nedopadlo to tak špatně - 3:5. Faktem ale je, že těch 5 prohraných utkání bylo vysloveně nehratelných. Pozitivem byl rozhodně Tomášův první singl proti Vovesovi, je vidět že jedničku máme na svém místě, a Petrovy první dvě vítězství v soutěži. Za dva týdny nás čekají papírově vyrovnané zápasy s Hamry a Řečkovicemi, tak uvidíme jestli to zvládnem. Držte palce!

Žádné komentáře: